Auto laten poetsen met glascoating Amsterdam

Wiki Article

Is het beschamend als je in je auto stapt? Wij poetsen je kia net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je auto duf eruit doet zien komt door storm, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Na vaak buiten op de oprit te zijn geweest is dat ook best onbetwistbaar, maar geen zorgen, wij brengen die verrukkelijke grootsheid naar de oppervlakte. De gelakte laag wordt weer tot leven gewekt voor het mooiste uitslag. Onze medewerkers zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de betere autowax en stoppen de grootste zorg aan je auto. Zie op onze webpagina vele voorbeeld foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen.
Binnen de kortste keren komen bekende naar je toe met de vraag of je een andere bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Je kent het wel, dan ben je een stukje aan het rijden en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krassen bijgekomen door opspattend grind. Spijtig, er valt helaas niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Al die vlekjes maken de kleur gelijk glansloos, het is wel eens mooier geweest. Om nogmaals in een fonkelende auto te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krasjes, maar daar hebben we een andere methode voor. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar takken of grind weer volledig onzichtbaar. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is als nieuw.

Valt jouw oog ook op al die sprankelende auto's die glimmen in het zonlicht of onder verlichting van de straat? Je kan je gezicht er in terug zien zo glad is de lak. Dit krijg je voor elkaar met glas-coating en deze dienst zit tevens in ons aanbod, dus jouw auto kan net zo superieur worden. Wat is glas-coating nu precies? Nou het is een aparte beveiligde laag over je bestaande lak heen welke enkele jaren blijft werken. Iets dat wel een must is, is dat de auto eerst compleet gewassen moet zijn om de gel te laten pakken. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone auto rondrijdt.

Wil je de binnenkant van je auto laten schoonmaken zodat deze er weer spik en span uitziet? Gesoffeerde autostoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Waar is het binnenkant laten reinigen voor nodig? Na een poos is het auto interieur lang niet zo schoon meer als toen je het kocht. Als je je vader een lift moet geven dan is het een schande als die een vieze lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Mazda lekker ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Alle nieuwe geurtjes die het interieur rijk is pakken we aan zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je bolide overal schoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Natuurlijk kan je tevens pakketten combineren, zo bepaal jij exact wat er moet gebeuren. Wij bieden onze dienstverlening aan voor zowel particulieren als bijvoorbeeld een bezorgdienst. We stellen het zeer op prijs als je ons wilt aanraden bij bijvoorbeeld je dochter. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Kom maar Lees meer eens bij ons langs.

Is het beschamend als je in je auto stapt? Laat je Duitse vriend door ons tot in detail. Iets dat je auto mat doet lijken komt door onweer, de invloeden van buiten geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Wij zorgen er voor dat de machtige glans die je Renault voorheen had weer terug komt. De laklaag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het mooiste uitslag. Met alleen de betere producten voorhanden en de grootste zorg krijg je de auto weer in schitterende staat terug. Zie op onze website enkele voorbeeld afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
In volle pas komen de buren op je af om te vragen of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Zodra je in je Ford stapt is het gebeurd, grind dat omhoog springt of net even te snel met je autosleutel en er zit een kras in je lak. Een hele boel krassen in je autolak die je liever niet ziet. Al die beschadigingen maken de kleur ook beslagen, het is wel eens mooier geweest. Om nogmaals in een blinkende Kia te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de beschadigingen dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. Een perfecte lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Ook de kleur is weer tot leven gekomen.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een voertuig? Dat je een nieuwsblad aan het lezen bent en zoiets hebt van ik wou dat die bij mijn voordeur stond? Dat wordt gedaan met glascoating en ook dit bieden wij aan, dus jouw bolide kan net zo volmaakt worden. Nano-coating is een niet opvallende laag die over de lak is vastgehecht, dit geeft een jaren lange extra bescherming aan je voertuig. Wat nodig is, is dat de heilige koe eerst tot in de details gewassen moet zijn anders wilt de gel niet blijven zitten. Na deze glas-coating heeft regenwater en viezigheid geen greep meer op je lak, je auto blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Plus de binnenkant van je heilige koe kunnen we geheel schoonmaken zodat je nogmaals met een goed gevoel de auto in stapt. Niks van het auto interieur zien wij over het hoofd, de stoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waar is het interieur laten opknappen voor nodig? Na een poos is de binnenkant lang niet zo smetteloos meer als toen het was. Als je je vriendin gaat ophalen dan is het een schande als die een vieze lift krijgt. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Ford net nieuw had gekocht? Alle andere geuren die het interieur rijk is halen we er uit zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je auto geheel van buiten en binnenkant fris te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Uiteraard kan je ook pakketten combineren, het is net wat jij ons wilt laten doen. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenauto? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. We stellen het enorm op prijs als je ons wilt aanraden bij onder andere je buurvrouw. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Breng ons maar eens een bezoekje.

Report this wiki page